Contactpersoon docenten en studenten

Per 1 augustus 2017 zoeken wij versterking voor ons team. Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor het contact met de docenten en studenten en voor de administratieve afhandeling. Je zorgt ervoor dat binnenkomende e-mails en telefoontjes snel en adequaat worden beantwoord en voorziet de student en docent van advies over het gebruik van onze digitale leeromgeving. Je ondersteunt de toetscoördinator bij het inplannen van de toetsen en bent tijdens de toetsmomenten hét aanspreekpunt voor vragen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor facilitaire zaken.

Wij vragen

Wij bieden

Reacties:

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw cv en sollicitatiebrief vóór 14 juli 2017. Deze mag je versturen naar s.broers@noordhoff.nl onder vermelding van Vacature contactpersoon Hogeschooltaal.